The Board of Directors

The Board of Directors of Kriegers Flak Service Group is constituted by the following companies representing local businesses of Faxe, Guldborgsund, Stevns and Vordingborg municipalities in the Southeast region of Denmark.

 

Chairman, Christina H. Jensen - Managing Director

 

Krinak A/S

Krinak A/S is a shipping company established in 1919 with main office in Nakskov. We work from all ports on Lolland Falster and southern part of Zealand

In Nykøbing Falster, Orehoved and Stubbekøbing we are represented through ownership of the shipping company Marquardt & Tornøe and in Vordingborg and Klintholm through ownership of the shipping company Vordingborg Shipping

We have a large local, national and international network and we thereby offer our customers the best solutions with shipping, logistics, door-door solutions etc.

We are available 24/7/365

Krinak A/S is ISO 9001:2008 certified

www.krinak.dk

Tom Larsen - CEO, International Wind Academy A/S

 ET VIDENS-AKADEMI DER FORMIDLER UDVIKLING

IWAL - International Wind Academy Lolland. Er et videns- og forskningsakademi der medvirker til udvikling og fremme af vindkraft, samt formidling af viden og oplysning. IWAL har særligt fokus på drift, servicering, optimering af vindmølledrift og uddannelse i tilknytning hertil. I 2012 er IWAL certificeret til at afvikle GWO kurser, Disse kurser er et world wide krav til vindmølleindustrien. Kurserne er udvilket af Global Wind Organisation. Deraf forkortelsen GWO. Alle GWO kurser er baseret på sikkerhed og sikkert arbejde i en vindmølle.

http://iwal.dk/

Søren Johansen - Afdelingsleder, Filtenborg El

HVEM ER FILTENBORG EL

Søger du en kompetent, erfaringsrig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dine installationer, er Filtenborg El A/S et sikkert og fornuftigt valg. Vi har administration i Kalvehave og afdelinger i København og Præstø. Vi dækker hele Sjælland og Øerne.

Filtenborg El A/S blev etableret i 1980 af Jan Filtenborg, der havde en mission om at give god service i lokalområdet, både for private og erhverv. Med el-installationer som det primære udgangspunkt søgte han hele tiden at udvikle virksomheden, i takt med at teknologien – og dermed behovene – ændrede sig. Hans visionære tilgang har sat sine spor i virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 40 medarbejdere, og hvor direktør Rasmus Møller leder virksomheden videre med samme værdier og visioner.

http://filtenborgel.dk/

Michael Noer-Hvarre - Direktør, DroneInspektion ApS

DroneInspektion ApS

Tilbyder foto og video fra "fugleperspektiv". Via droneflyvningen skaber vi et visuelt overblik som gør at opgaven præsenteres fra et nyt perspektiv, så du som kunde kan sætte fokus på det reelle som der skal inspiceres, dokumenteres eller præsenteres.

Hvad enten det drejer sig om en inspektion af en skade efter en storm, besigtigelse af en opgave inden der afgives tilbud, eller om det er en reklamevideo der skal "skydes" for den lokale golfklub så kan DroneInspektion.nu løse opgaven.

http://droneinspektion.nu/

Søren Nielsen - Indehaver, SN Maskineservice

SN Maskinservice indehaves af Søren Nielsen har eksisteret siden 1999. SN maskinservice er et firma som hovedsageligt har med industrimaskiner at gøre.

Vi kender ”spillereglerne” indenfor linjeproduktion og ved hvor vigtigt det er at holde produktionen kørende, arbejder gerne aften og weekend og har døgnvagt.

http://snmaskinservice.dk/index.html

 

Jeppe Graa - Kok, Mad Synergi ApS

Mad|Synergi startede op i 2008 med en vision om, at god gastronomi ikke kun skal være tilgængelig på danske toprestauranter, men at den kan og bør ramme bredere.

Med tanken og filosofien om, at god gastronomi ikke behøver at koste en formue, blev det nye madkoncept taget rigtig godt imod.

I dag er forretningen vokset til ca. 30 ansatte. Målet var at skabe synergi, hvilket er lykkedes med - købmanden på Værnedamsvej, selskabsmaden med retter til de mindre og mellemstore selskaber, produktionen i Roholte og alle de arrangementer og kogeskoler, vi hver uge afvikler for både private og virksomheder.

http://www.madsynergi.dk/

 

John Bøjlund – Ejer, X-TRON A/S

X-Tron A/S. Kirurgiske Instrumenter er en velfunderet og uafhængig virksomhed med stor viden og ekspertise inden for design, udvikling, fremstilling og reparation af elektronisk og mekanisk udstyr. Firmaet blev etableret i 1935 og har i sin nuværende form som X-Tron A/S eksisteret siden 1975.

Sundhedssektoren & Hospitalssektoren
X-Tron A/S er primært rettet mod sundhedssektoren hvor der udføres opgaver for hospitaler – ikke bare i Danmark men i hele Skandinavien – samt for leverandører til hospitalssektoren. Disse opgaver spænder vidt. Foruden opgaver for sundhedssektoren udfører X-Tron A/S specialopgaver af enhver art.

http://www.x-tron.dk/